Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 180 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 3 .
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: luxus
Épült 2010
Épület szintje 3
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Kilátás utcára,
Extrák lift, automata hőszigetelet redőnyök, elektromos szellőztető ablakok, riasztó, aluminium nyilászárókjakuzzi, szauna, dupla komfort, hatalmas ablakok, riasztó, kamera a liftben és a lépcsőházban, légkondicionáló 3 db , valentino csempék, wiessmann kazán, padlófűtés a jakuzzi megegyezés tárgyát képezi.
Gyönyörű, fiatalos, a napjainkban oly divatos minimal stílusú penthause lakás a belváros szivében, mégis csendes helyen eladóvá vált.A lakás egy társasház záró szintjére épült, korszerü praktikus megoldásokat ötvözve, magas minőségű anyagokkal társitva.

A lakásba egy külön lépcsőházból illetve a saját használatú lifttel tudunk feljutni. Az előszobából a tágas egy légterű 4,5 m belmagasságú nappali-étkező konyha fogadja ebbe a gyönyörű, napfényes ingatlanba érkezőket.
A nappali keleti és déli oldalát hatalmas üvegablakok határolják melyek felett elektromos vezérlésű szellőztető ablakok is beépítésre kerűltek. A lakás helyiségeinek többségében a mennyezeten is elhelyeztek világítóablakokat, ezzel is növelve a természetes fêny bejutãsát a lakásba.
Az ingatlan hãrom külön bejáratú szobával rendelkezik, melyből a kėt hãlőszobához fürdőszoba is tartozik.
A szülői extra méretű mai trendet követő fürdőszobában a kád és a tusoló mellett egy szauna is helyet kapott. A nagyobb hálószobához tágas gardróbszobát építettek és egy háztartási helyisêg is helyet kapott a hálószoba mögött. A lakáshoz egy hatalmas terasz illetve egy minőségi műfűvel borított tetőterasz kapcsolódik. A tulajdonosok kényelmét a nyári grillezések és a szabadtéri jakuzzi fokozza.A lakás melegéről wiessmann kazánnal működő padlófűtês rendszer gondoskodik, nyáron automata, hőszigetelt redőnyökkel óvják ezt a szêp otthont a tűző déli naptól és három légkondicionáló segíti a lakás kellemes hőmérsékletének elérêsében.
A lépcsőházat és a liftet kamerával szereltėk fel de a biztonság fokozása érdekében riasztóberendezés is beszerelésre kerűlt.
Az ár egy parkolóhelyet tartalmaz, de igény esetėn akár két garázs is megvásárolható a lakáshoz.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az egyedi kűlönleges otthon, kêrem hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 83.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Prestige Home Ingatlaniroda
Név Dr. Futaki Zoltán Gergelyné
Telefon +36 30 946 Mutasd
Email futakijudit@ Mutasd
kiemelt